Pages

Selma Nigar Basturk

Selma Nigar Basturk
yazılarım ve fotoğraflarımla görüşmek dileklerimle

6 Kasım 2010 Cumartesi

Bu nedir yaa delimiyiz biz mazoşist mi?

Bazen hiç beklentisiz koşulsuz aşık olursunuz birine.Etraftaki herkes bunun bir boşluk olduğunu aslında aşık olmadığınızı söyler dururlar,sizde buna inanmak istersiniz ama o kadar gerçektirki aşkınız hem içinizi acıtıyor hemde sizi deli gibi mutlu ediyordur.
Onu özlerken bir züürt tesellisi yapıştırırsınız kendinize ben aslında onu değil hayatımda birini özlüyorum dersiniz.Gerçekten özlediğiniz odur başkası değil....
Sonra bu işin böyle olmadığını farkedersiniz ve iş işden çoktan geçmiş olur acılar büyür içiniz daha beter acır acı acı acı acı gözyaşları takip eder ardından ağlamaktan kıpkırmızı oluncaya yoruluncaya kadar ağlarsınız.
Ve sonra onu görmemenin daha iyi olduğunu düşünürsüz ki buda bir züürt tesellisidir....Ve görmezsinizde acınız yawas yawas diner aşkınızın şiddeti hafifler bunun için uzun bir süre gerekir ama yine arada bir ağlama krizleri yaşarsınız mesela onu yolda başka biri ile gördüğünüzde bittiğiniz andır....
Ardından yeni biri gelir ve size herşeyi unutturur ve o da gider ve yine aynı acılar geri gelirr ne komikkkk:)))))))))))))))))

HAYAT TEKERRÜRDEN İBARET galibaa..............

Selma Nigar BAŞTÜRK

0 yorum:

Yorum Gönder